Rólunk

A jó minőségű üzleti kapcsolatok fejlesztése az üzleti stratégia egyik legfontosabb eleme.

Az ügyfelek igényeit a figyelmünk középpontjában tartjuk, és mindig prémium minőségű szolgáltatásokat nyújtunk. Nálunk az ügyfélkapcsolatok a kölcsönös bizalmon alapulnak, ezért alkalmazottjainktól fokozott megbízhatóságot és szakmai kompetenciát várunk el.

Kollégáink szívesen dolgoznak és közösen járulnak hozzá a vállalat sikeréhez azáltal, hogy saját ötleteiket és koncepciókat bevezetik egy jól teljesítő és együttműködő csapat munkájába.

Kereskedelem és szolgáltatás

Image

Munkatársaink arra törekednek, hogy az általunk forgalmazott termékek zökkenőmentesen elérhetőek legyenek partnereink részére és a magas színtű betegellátás zavartalan működése folyamatos legyen.

Termékeinket alapvetően háromféle kereskedelmi csatornán bocsátjuk felhasználóink rendelkezésére.

Elsődlegesen közbeszerzési eljárások eredményeként kötött szerződéseknek megfelelően.

Másodlagosan konszignációs raktárak létesítésén keresztül, melyek a felhasználónál kerülnek kialakításra ezáltal minden olyan termék helyszíni elérhetőségét azonnal lehetővé tesszük, amelyre előzőekben kötelezettséget vállaltunk. Kihelyezett raktárainkat folyamatosan ellenőrizzük és a készletszintet felhasználói igények szerint változtatjuk, illetve igény esetén bővítjük a termékpalettát. 

Cégünk harmadik értékesítési formája az egyedi ügyfelek által leadott közvetlen megrendelések teljesítése. A konszignációs készletek pótlását és a normál megrendeléseket központi raktárunkból, készletről elégítjük ki.

Központi raktárunkban a termékeink nyomon-követhetőségeinek biztosítása miatt modern áruazonosítási rendszert használunk.

A sürgős megrendelések esetében az ugyanazon napi expressz szállítást futárszolgálaton keresztül hajtunk végre, és adott esetben a kiemelt szállítást saját járműveinkkel biztosítjuk. Számunkra az ügyfél kérése mindig az első!

Közbeszerzés

Segítünk és professzionális segítséget nyújtunk az ügyfeleknek a közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatban. Kérésre rendszeres havi tanácsadási szolgáltatást nyújtunk konzultációk formájában, adott esetben beleértve az összes kapcsolódó feladat elvégzését is.

Ezer feletti számú közbeszerzési eljárás, illetve kiírás előkészítésében s bonyolításában vettünk részt, Az intenzív gyakorlat évei során széles és mélyen gyökerező tapasztalatokat szereztünk. Tevékenységünk feltétlenül kiterjed a jogszabályok változásainak folyamatos nyomon követésére. Ez biztosítja, hogy üzleti gyakorlatunkat a hatóságok tényleges követelményeinek megfelelően végezzük, hiszen a naprakészség és a precizitás egyaránt elengedhetetlen a területünkön. Úgy gondoljuk, hogy kompetens partner vagyunk, és örömmel várjuk, hogy meggyőződjön hozzáértésünkről!

Image
0
év tapasztalat
0
partner
0
termék

Képviseleteink

Slider