Penumbra

PENUMBRA https://www.penumbrainc.com/

A Penumbra, Inc., amelynek székhelye Alameda-ban, Kaliforniában található, egy globális egészségügyi vállalat, amely innovatív terápiákra koncentrál. A Penumbra innovatív termékeket tervez, fejleszt, gyárt és forgalmaz, és széles portfólióval rendelkezik, amely a kihívásokkal járó egészségi állapotokra és jelentős klinikai igényekre reagál két fő piacon, az ideg- és az érrendszer területén. Penumbra a termékeit a kórházaknak és a klinikáknak elsősorban közvetlen értékesítési szervezetén keresztül értékesíti az Egyesült Államokban, Európa legtöbb országában, Kanadában és Ausztráliában, és a kiválasztott nemzetközi piacokon a disztribútorokon keresztül.

A Penumbra az innovatív, költséghatékony megoldások szállításának elvén lett alapítva, amely a kihívásokkal járó egészségi állapotokra és a jelentős klinikai igényekre válaszol.

PENUMBRA Neuro Eszközök

Megkülönböztetett megoldások az erek eléréséhez, a stroke revaszkularizációhoz és embolizációhoz az idegrendszeri érrendszerben történő alkalmazáshoz.

Neurovaszkuláris Mechanikus Thrombektómia

 

A Penumbra rendszer egy teljesen integrált rendszer, amelyet kifejezetten a mechanikus thrombectómia céljára fejlesztettek ki, és CE-jelöléssel rendelkezik.

Ezt, az akut ischaemiás stroke-ban szenvedő betegek revaszkularizációjához másodlagosan pedig az intrakraniális nagy ér elzáródásokhoz szánták. A Penumbra rendszer magában foglalja a reperfúziós katétereket, a 3D Revaszkularizációs eszközt, a Penumbra Pump MAX aspirációs eszközt és a kiegészítőket. A Penumbra rendszer legújabb generáció jellemzői a Penumbra ACE reperfúziós katéterek, a Hi-Flow szívócső és a 3D Revaszkularizációs eszköz.

Image
Image

 

Neurovaszkuláris Embolizáció

A Penumbra neuro embolizáló rendszereit úgy tervezték, hogy megfeleljenek az aneurizma coilozás, a „vessel sacrifice” és más neurovaszkuláris rendellenességek kihívásainak.

A Penumbra SMART COIL egy 10-es rendszerű, leválasztható, platina embolizáló coil rendszer, amelyet úgy tervezték, hogy folyamatos, ellenőrzött coilozást biztosítson a

coil tervezés és az anyagtudomány szabadalmaztatott innovációi felhasználásával.

A Penumbra Coil 400 egy nagy-térfogatú, leválasztható, platina coil rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy négyszer nagyobb térfogatot biztosítson, mint egy 10-es méretű coil a nagy aneurizmák és egyéb nagy, komplex léziók embolizálása során. A Penumbra neuro embolizáló rendszerei CE-jelöléssel rendelkeznek.

 

Neuro Access Eszközök

A Penumbra olyan eszközöket kínál az erek eléréséhez („access”), amelyeket kifejezetten a neurovaszkuláris állapotok széles skálájának kezelésére tervezték.

PENUMBRA Perifériás Érrendszer Eszközei

 

Megkülönböztetett megoldások az embolizációhoz, az érelzáródáshoz és a thrombektómiához széles körben alkalmazhatóan a perifériás érrendszerben.

 

Vaszkuláris Thrombektómia

A Penumbra Indigo® aspirációs rendszerét, amelyet 2014-ben mutattak be, a vérrög eltávolítására tervezték a perifériás érrendszer artériáiból és vénáiból. Az Indigo Aspirációs Rendszer részeként az Indigo CAT RX Aspirációs katéterek és az Indigo Separator 4, a friss, lágy embólusok és trombusok eltávolítására szolgálnak a koszorúerekből és a perifériás érrendszerből. Az Indigo Rendszer a Penumbra ENGINE ™ aspirációs forrást hasznosítja a majdnem „tiszta”, folyamatos vákuum eljuttatására a katétereinkhez, a trombusok eltávolítására a különböző méretű erekből.

A Penumbra CAT ™ katéter család robusztus, nyomon követhető, atraumatikus és jól alkalmazkodik a perifériás anatómiához, ahol az alvadékok gyakran hosszú szegmensekben alakulnak ki.

 

Perifériás Embolizáció

A Penumbra 2013-ban mutatta be a Ruby® Coil-t, majd 2014-ben a POD®, és 2015-ben pedig a Packing Coil követte. A Ruby Coil, a POD és a Packing Coil nagy-térfogatú coilok, amelyeket perifériás artériák és a vénás rendszerek embolizálására terveztek. A Ruby Coil, a POD és a Packing Coil együttműködnek, az egyszerűsített és hatékony embolizációs eljárások megkönnyítésében. A Penumbra LANTERN® szállító mikrokatéter egyesíti az alacsony profilú mikrokatétert a nagy áramlású lumennel, hogy megkönnyítse a Ruby Coil, a POD és a Packing Coil biztonságos szállítását még a kanyargós anatómiai körülmények között is.